Monika Walecka, jedna z najciekawszych postaci polskich kulinariów, wróciła do kraju z San Francisco, gdzie odbywała staże w najlepszych piekarniach na świecie. W rozmowie z Agą Kozak opowiedziała o tym, jak rozpoczęła się jej przygoda z kuchnią, dlaczego zdecydowała się na powrót do Polski i skąd wzięła się jej fascynacja do chleba. W 'DeGustacjach' Monika Walecka przyznaje również, że jest fanką muzyki techno, dobrego kina, ale przede wszystkim dobrej kuchni.
Więcej
    Komentarze
    Zaloguj się
    Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
    Jezuuu ale buractwo sie zebralo i zaczyna... jak nie mam nic do powiedzenia to chociaż powbijam szpile za wygląd... Normalnie wężami powinniście być ludzie..
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Chleb mają jak watę ohyda.Ameryka jest przereklamowana jak nasze reklamy , które są nic niewarte .
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Ameryka ma najgorsze żarcie na świecie,przekonałam się na sobie po dwóch dniach pobytu tak się strułam ,że marzyłam o dobrym rosole w naszym kochanym kraju.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Pewnie ja eksmitowali z CA. bo wszystko wyzarła, co na drzewo nie uciekło. PS. Ten statek "Batory" jeszcze plywa ? Bo na samolot ta kobieta troche za ciezka.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    To sa wlasnie kariery Polek za granica !
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Specjalistka od jedzenia. Widać.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    najlepsi piekarze są w San Francisco? Nie można było do Francji albo Włoch? Teraz to każdy uważa się za wyrocznię gotowania i pieczenia.
    @margolcia A ty, jaką książkę napisałeś na temat gotowania? Skoro każdy, to i ty zapewne też.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    `