Monika Walecka, jedna z najciekawszych postaci polskich kulinariów, wróciła do kraju z San Francisco, gdzie odbywała staże w najlepszych piekarniach na świecie. W rozmowie z Agą Kozak opowiedziała o tym, jak rozpoczęła się jej przygoda z kuchnią, dlaczego zdecydowała się na powrót do Polski i skąd wzięła się jej fascynacja do chleba. W 'DeGustacjach' Monika Walecka przyznaje również, że jest fanką muzyki techno, dobrego kina, ale przede wszystkim dobrej kuchni.
Więcej
    Komentarze
    Jezuuu ale buractwo sie zebralo i zaczyna... jak nie mam nic do powiedzenia to chociaż powbijam szpile za wygląd... Normalnie wężami powinniście być ludzie..
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Ameryka ma najgorsze żarcie na świecie,przekonałam się na sobie po dwóch dniach pobytu tak się strułam ,że marzyłam o dobrym rosole w naszym kochanym kraju.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    najlepsi piekarze są w San Francisco? Nie można było do Francji albo Włoch? Teraz to każdy uważa się za wyrocznię gotowania i pieczenia.
    @margolcia A ty, jaką książkę napisałeś na temat gotowania? Skoro każdy, to i ty zapewne też.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Chleb mają jak watę ohyda.Ameryka jest przereklamowana jak nasze reklamy , które są nic niewarte .
    już oceniałe(a)ś
    0
    1
    Pewnie ja eksmitowali z CA. bo wszystko wyzarła, co na drzewo nie uciekło. PS. Ten statek "Batory" jeszcze plywa ? Bo na samolot ta kobieta troche za ciezka.
    już oceniałe(a)ś
    0
    1
    To sa wlasnie kariery Polek za granica !
    już oceniałe(a)ś
    0
    1
    Specjalistka od jedzenia. Widać.
    już oceniałe(a)ś
    0
    1