A do tego: prosto, zdrowo i smacznie. Dziś Michał Nogaś sięga po książkę, która na pewno zainteresuje miłośników dobrego jedzenia. Podobno najlepszy kucharz na świecie, czyli Alain Ducasse, radzi, jak 'naturalnie' się odżywiać i po jakie produkty - warzywa i owoce przede wszystkim - sięgać w zależności od pory roku. Wspierają go szef kuchni Christoph Saintagne oraz dietetyczka Paule Neyrat.

Całość, bogato ilustrowana, wygląda niezwykle smakowicie. Polecamy!
Więcej
    Komentarze
    Zaloguj się
    Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
    Ładnie, ale a perspektywy Polaka nieco pretensjonalnie. Proszę sobie wyobrazić sytuację, że jestem w sklepie rybnym (dość rzadki widok) i pytam się sprzedawcy czy sprzedawana sola jest świeżo złowiona w Zatoce Biskajskiej...
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    `