A do tego: prosto, zdrowo i smacznie. Dziś Michał Nogaś sięga po książkę, która na pewno zainteresuje miłośników dobrego jedzenia. Podobno najlepszy kucharz na świecie, czyli Alain Ducasse, radzi, jak 'naturalnie' się odżywiać i po jakie produkty - warzywa i owoce przede wszystkim - sięgać w zależności od pory roku. Wspierają go szef kuchni Christoph Saintagne oraz dietetyczka Paule Neyrat.

Całość, bogato ilustrowana, wygląda niezwykle smakowicie. Polecamy!
Więcej
    Komentarze
    Ładnie, ale a perspektywy Polaka nieco pretensjonalnie. Proszę sobie wyobrazić sytuację, że jestem w sklepie rybnym (dość rzadki widok) i pytam się sprzedawcy czy sprzedawana sola jest świeżo złowiona w Zatoce Biskajskiej...
    już oceniałe(a)ś
    0
    0