Doradczyni ds. żywienia radzi jak samodzielnie zbierać i uprawiać rośliny działające prozdrowotnie

Niektóre zioła i przyprawy nie tylko wzmacniają układ odpornościowy, ale też mają działanie antybiotyczne. Jak samodzielnie uprawiać i zbierać takie rośliny? Kiedy można je stosować i gdzie leżą granice samoleczenia? Na te pytania odpowiada w swojej książce niemiecka doradczyni ds. żywienia.

„Naturalne antybiotyki”, Claudia Ritter, wyd. Muza, cena 39,90 zł

icon/Bell Czytaj ten tekst i setki innych dzięki prenumeracie
Wybierz prenumeratę, by czytać to, co Cię ciekawi
Wyborcza.pl to zawsze sprawdzone informacje, szczere wywiady, zaskakujące reportaże i porady ekspertów w sprawach, którymi żyjemy na co dzień. Do tego magazyny o książkach, historii i teksty z mediów europejskich. 
 
Monika Tutak-Goll poleca
Podobne artykuły
Więcej
    Komentarze