Anthony Bourdain mawiał, że przy wspólnym stole można zadać każde pytanie i uzyskać nawet najtrudniejsze odpowiedzi. Właśnie do stołu będą zapraszani co tydzień goście dziennikarki Agi Kozak. O czym porozmawiają? Co zjedzą? W jaki sposób jedzenie będzie łączyło się z życiem? Zapraszamy na pierwszy odcinek programu DeGustacje, w którym Katarzyna Boni przy japońskim udonie i lodach z zielonej herbaty opowiada o swojej nowej książce, życiu, śmierci i miłości.
--
Program DeGustacje w każdą niedzielę o godzinie 14:00 na Wyborczej.pl
Więcej
    Komentarze
    Opowieści o śmierci nad lodami z zielonej herbaty? Poważnie? Zastanawiam się, co dzieje się w głowie osoby układającej tego typu tytuły.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Inspiracja do tego kiczu dziennikarskiego to pewnie "Sowa & przyjaciele".
    już oceniałe(a)ś
    1
    2