W środę i czwarte, 17 i 18 lutego z "Gazetą Wyborcza" książki kucharskie "Smaczna kuchnia bez glutenu". Dowiedz się, czym jest gluten, w jakich produktach występuje i jak ograniczyć spożycie glutenu w swojej diecie. Poznaj inspirujące przepisy na śniadania, kolacje, obiady, desery i ciasta. Gotuj i odżywiaj się zdrowo.

W środę 17 lutego - książka cz. I - śniadania i kolacje

W czwartek 18 lutego - książka cz. II - obiady, desery i ciasta

Książki dostepne wyłącznie z "Gazetą Wyborczą".

Cena "Gazety Wyborczej" i każdej książki 11,99 zł (w tym 8% VAT). W razie pytań prosimy o kontakt.

Nasze dodatki można też zamówić w Dziale Sprzedaży Wysyłkowej pod numerem telefonu (22) 555 44 00 (opłata za połączenie zgodnie z taryfą operatora ) oraz w Kulturalnym Sklepie .

Komentarze