Choć mieszkają w USA, mają polskie korzenie i jak sami mówią, gdy przyjeżdżają do Polski, czują się tu jak w domu. W najnowszej 'Degustacji' Jeffrey Yoskowitz i Liz Alpern, założyciele 'Gefilterii', zdradzają, gdzie leży granica między kuchnią polską a żydowską, oraz udowadniają, że tradycyjne dania aszkenazyjskie nie muszą być nudne. Goście Agi Kozak, z którymi spotkała się w Menora Info Punkt, miejscu idealnym na warsztaty kulinarne, opowiadają o tym, dlaczego sięgnęli po przepisy na potrawy, które wiele osób oceniało jako wręcz niejadalne. Im udało się jednak sprawić, że teraz są atrakcyjne, hipsterskie, a nawet pociągające. Zapraszamy do obejrzenia najnowszej 'Degustacji'.
Wszystkie komentarze
Całe szczęście, że nie nazwali tego "świńskie grzybki"
i oczywiście sa odlotowe!!!!