DeGustacja: Jacek Pałkiewicz o egzotycznych podróżach i unikatowych smakach świata
Jacek Pałkiewicz, Aga Kozak; Zdjęcia:Adam Rosołowski, Montaż: Barbara Bielecka
12.05.2017
22:20
Dzisiejszym gościem Agi Kozak jest Jacek Pałkiewicz, reporter i eksplorator, autor wydanego ostatnio przez wydawnictwo Świat Książki 'Menu świata'. Jakie smaki można odkryć w najbardziej egzotycznych zakątkach świata? Czym jest jedzenie liofilizowane? Co przed wyjazdem w dalekie krainy powinni wiedzieć przyszli podróżnicy?
Więcej na ten temat:
jedzenie,
jedzenie liofilizowane,
balut,
Aga Kozak,
streetfood,
wideo wyborcza,
DeGustacja,
Laos,
menu świata,
durian,
Jacek Pałkiewicz,
#wideowyborczej,
podróże
Komentarze
Najnowsze
Popularne
wmr2000
14.05.2017, 17:06
Zabawne. W książce o Dubaju (a w zasadzie o Pałkiewiczu w Dubaju) ten Pan przyznał, że nigdy na swoich wyprawach nie jadał lokalnego jedzenia bo bał się zatrucia pokarmowego
już oceniałe(a)ś
0
0
Odpowiedz
apollo1966
14.05.2017, 15:24
Schodził trochę planety ten gość.
już oceniałe(a)ś
0
0
Odpowiedz