Monika Walecka, jedna z najciekawszych postaci polskich kulinariów, wróciła do kraju z San Francisco, gdzie odbywała staże w najlepszych piekarniach na świecie. W rozmowie z Agą Kozak opowiedziała o tym, jak rozpoczęła się jej przygoda z kuchnią, dlaczego zdecydowała się na powrót do Polski i skąd wzięła się jej fascynacja do chleba. W 'DeGustacjach' Monika Walecka przyznaje również, że jest fanką muzyki techno, dobrego kina, ale przede wszystkim dobrej kuchni.
Komentarze
Zaloguj się
Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
powtórzę pytanie, to w San Francisco są najlepsi piekarze?
już oceniałe(a)ś
0
0
No to sa zalosne kariery Polek za granica ! A potem szpanowanie w Polsce i opowiesi o niczym !!!
już oceniałe(a)ś
0
0
Pewnie ja eksmitowali z CA bo wyzarła wszystko co na drzewo nie uciekło. Pytanie czy "Batorym" czy innym statkiem "wróciła do kraju". Na (normalny) samolot ta pani troche zbyt ciezka.
@john666xxx Idiota i cham!
już oceniałe(a)ś
0
0
`