"Pracowałam w piekarni w San Francisco, a po powrocie do domu znów piekłam chleb". Monika Walecka w rozmowie z Agą Kozak
Monika Walecka, Aga Kozak
Monika Walecka, jedna z najciekawszych postaci polskich kulinariów, wróciła do kraju z San Francisco, gdzie odbywała staże w najlepszych piekarniach na świecie. W rozmowie z Agą Kozak opowiedziała o tym, jak rozpoczęła się jej przygoda z kuchnią, dlaczego zdecydowała się na powrót do Polski i skąd wzięła się jej fascynacja do chleba. W 'DeGustacjach' Monika Walecka przyznaje również, że jest fanką muzyki techno, dobrego kina, ale przede wszystkim dobrej kuchni.
Jezuuu ale buractwo sie zebralo i zaczyna... jak nie mam nic do powiedzenia to chociaż powbijam szpile za wygląd... Normalnie wężami powinniście być ludzie..
Ameryka ma najgorsze żarcie na świecie,przekonałam się na sobie po dwóch dniach pobytu tak się strułam ,że marzyłam o dobrym rosole w naszym kochanym kraju.
Pewnie ja eksmitowali z CA. bo wszystko wyzarła, co na drzewo nie uciekło.
PS. Ten statek "Batory" jeszcze plywa ? Bo na samolot ta kobieta troche za ciezka.
Wszystkie komentarze