DeGustacje: Agata Michalak o podróży po najlepszych zaułkach polskiej kuchni

Agata Michalak, Aga Kozak; Zdjęcia: Adam Rosołowski; Montaż: Katarzyna Szczepańska
12.03.2017 13:55

Jak to jest poczynić wyjątek w wegetariańskiej diecie dla tatara z mięsa sarny upolowanej przez szefów kuchni? Jak posiąść wiedzę tajemną na temat ryb i jak ją połączyć z zamiłowaniem do ziemniaczków? O swoich przygodach z polską kuchnią i jej najlepszymi twórcami, których można odwiedzić w czasie niesamowitej podróży po kraju. Z Agatą Michalak, byłą redaktor naczelną magazynu 'Kukbuk' i autorką nowowydanej książki 'O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu' rozmawia Aga Kozak.

Więcej tematów
Wiadomości z kraju
Wiadomości ze świata
Tylko Zdrowie
Sport
Kultura
Gospodarka