Czy tuńczyka można zrobić z pestek słonecznika? [DeGustacja, odc. 5]

Aga Kozak, zdjęcia: Marcin Urban, montaż: Paweł Gil
16.10.2016 11:43

Sarah Britton z My New Roots to jedna z najsłynniejszych blogerek kulinarnych na świecie - a na pewno jest w pierwszej trójce jeśli chodzi o blogi poświęcone tematom wegetariańskim i wegańskim. Adze Kozak udało jej się namówić ją na wspólny - oczywiście wegetariański i superzdrowy - obiad, który Sarah własnoręcznie przygotowała. Nad wegańskim, zrobionym z nasion słonecznika, tuńczykiem rozmawiają miedzy innymi o tym, że miłość życia można spotkać na ulicy i przeprowadzić się dla niej na drugi koniec świata
Sarah Britton from My New Roots is one of the World's most popular food bloggers - we are guessing top three when it comes to vegan and vegetarian blogs. Polish journalist Aga Kozak talks to Sarah about her vegan ?tuna? made of sunflower seeds but also about love story: it seems that you can actual meet the love of your life simply asking directions on the street and later move to the other side of the globe.

Więcej tematów
Wiadomości z kraju
Wiadomości ze świata
Tylko Zdrowie
Sport
Kultura
Gospodarka