Anthony Bourdain mawiał, że przy wspólnym stole można zadać każde pytanie i uzyskać nawet najtrudniejsze odpowiedzi. Właśnie do stołu będą zapraszani co tydzień goście dziennikarki Agi Kozak. O czym porozmawiają? Co zjedzą? W jaki sposób jedzenie będzie łączyło się z życiem? Zapraszamy na pierwszy odcinek programu DeGustacje, w którym Katarzyna Boni przy japońskim udonie i lodach z zielonej herbaty opowiada o swojej nowej książce, życiu, śmierci i miłości.
--
Program DeGustacje w każdą niedzielę o godzinie 14:00 na Wyborczej.pl
Komentarze
Zaloguj się
Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
Opowieści o śmierci nad lodami z zielonej herbaty? Poważnie? Zastanawiam się, co dzieje się w głowie osoby układającej tego typu tytuły.
już oceniałe(a)ś
0
0
Inspiracja do tego kiczu dziennikarskiego to pewnie "Sowa & przyjaciele".
już oceniałe(a)ś
1
2
`