Większość ludzi myśli, że kuchnia włoska jest prosta, fajna i szybka. A jak jest w rzeczywistości? Bartek Kieżun w najnowszym odcinku 'Degustacji' przekonuje Agę Kozak, że gotowanie wcale nie jest trudne, ale rzeczywiście bywa czasochłonne. O ręcznie robionej domowej paście, najlepszych serach i winie bez którego żaden posiłek nie smakuje tak samo, dowiecie się także z jego niezwykłej książki kucharskiej 'Italia do zjedzenia'. Jednak nie jest to tylko zbór przepisów, ale przede wszystkim fascynującą opowieścią o kulturze kulinarnej Półwyspu Apenińskiego. Obejrzyjcie najnowszą 'Degustację'.
Więcej
    Komentarze
    Zaloguj się
    Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
    Bardzo interesująca rozmowa.
    już oceniałe(a)ś
    2
    0
    Koniecznie wybierzcie sie na pyszne makarony po włosku na ul. Szulborska w Warszawie do bistro "Na wieszaku".
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    `