Choć mieszkają w USA, mają polskie korzenie i jak sami mówią, gdy przyjeżdżają do Polski, czują się tu jak w domu. W najnowszej 'Degustacji' Jeffrey Yoskowitz i Liz Alpern, założyciele 'Gefilterii', zdradzają, gdzie leży granica między kuchnią polską a żydowską, oraz udowadniają, że tradycyjne dania aszkenazyjskie nie muszą być nudne. Goście Agi Kozak, z którymi spotkała się w Menora Info Punkt, miejscu idealnym na warsztaty kulinarne, opowiadają o tym, dlaczego sięgnęli po przepisy na potrawy, które wiele osób oceniało jako wręcz niejadalne. Im udało się jednak sprawić, że teraz są atrakcyjne, hipsterskie, a nawet pociągające. Zapraszamy do obejrzenia najnowszej 'Degustacji'.
Więcej
    Komentarze
    Zaloguj się
    Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
    z całym szacunkiem, ale funghi porcini to po polsku borowiki, prawdziwki, a nie grzybki porcini.
    @kotdziwak
    Całe szczęście, że nie nazwali tego "świńskie grzybki"
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @kotdziwak
    i oczywiście sa odlotowe!!!!
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    urocze!!!! Pani Ago - przy stole nie podpiera sie glowy i nie opierara lokci na stole. Stara metoda z ksiazkami pod pachami w dziecinstwie daje efekty - prosze popatrzec na Pani gosci - proste plecy, lokcie, dlonie, glowy.... ble, ble ale tak powinno byc.
    już oceniałe(a)ś
    4
    0
    Amerykanie szczupli i promieniejący. Widać, że wiodą zdrowy tryb życia. Dziennikarka z GW przy nich jak ropucha.
    już oceniałe(a)ś
    1
    0
    Nie lubie sie czepiać, ale ta poza niedbała bardzo mnie raziła, zwłaszcza że goście sa corect. Mało eleganckie.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    `