Polskie specja造 w nowej ods這nie. Aleksander Baron o kiszonkach i w鏚ce

Aleksander Baron, Aga Kozak, zdj璚ia: Anna Czuba, Marcin Tynkowski, monta: Katarzyna Szczepa雟ka, (malweg)
07.07.2018 09:22

Przyj窸o si, 瞠 ka盥y przygotowuje kiszonki tylko w domu, wed逝g receptury przekazywanej od pokole, a w鏚ka to ma這 wyrafinowany trunek bez smaku, serwowany jedynie w postaci zmro穎nej lub jako dodatek do soku czy gazowanego napoju. W dzisiejszej DeGustacji Aleksander Baron, szef kuchni restauracji ZONI udowadnia, 瞠 jest zupe軟ie inaczej. W jakiej postaci kiszonki smakuj najlepiej? I jak sprawi, by z w鏚ki wydoby to, co najlepsze?

Wi璚ej na ten temat: DeGustacje, jedzenie, kiszonki, kuchnia
Wi璚ej na ten temat: DeGustacje, jedzenie, kiszonki, kuchnia
Więcej tematów
Wiadomości z kraju
Wiadomości ze świata
Tylko Zdrowie
Sport
Kultura
Gospodarka