Jakie są najnowsze światowe trendy kulinarne? Pytamy najsłynniejszą szefową kuchni w Polsce

Agata Wojda, Aga Kozak, Zdjęcia: Anna Czuba, Marcin Tynkowski, Montaż: Katarzyna Dworak, (malweg)
16.02.2018 20:11

Podczas dzisiejszych DeGustacji gościmy w miejscu niezwykłym. To hotel Belotto, czyli dawny pałac prymasowski, oddalony zaledwie 5 minut od warszawskiej Starówki. A gościem Agi Kozak jest Agata Wojda - najsłynniejsza szefowa kuchni w Polsce. Zabierając nas w niezwykłą kulinarną podróż opowiada o zmianach w swojej karierze, o tym jak kobiety i mężczyźni różnią się od siebie w kuchni, a także o najnowszych trendach kulinarnych podpatrzonych na festiwalu Fusion Madrid. Dowiemy się co dzieje się w kulinarnym środowisku w Polsce i jak w ciekawy sposób przekazać kulinarną wiedzę. Zapraszamy na DeGustacje!

Więcej na ten temat: gotowanie, kuchnia, najlepsza szefowa kuchni
Więcej na ten temat: gotowanie, kuchnia, najlepsza szefowa kuchni
Więcej tematów
Wiadomości z kraju
Wiadomości ze świata
Tylko Zdrowie
Sport
Kultura
Gospodarka