Podczas dzisiejszych DeGustacji gościmy w miejscu niezwykłym. To hotel Belotto, czyli dawny pałac prymasowski, oddalony zaledwie 5 minut od warszawskiej Starówki. A gościem Agi Kozak jest Agata Wojda - najsłynniejsza szefowa kuchni w Polsce. Zabierając nas w niezwykłą kulinarną podróż opowiada o zmianach w swojej karierze, o tym jak kobiety i mężczyźni różnią się od siebie w kuchni, a także o najnowszych trendach kulinarnych podpatrzonych na festiwalu Fusion Madrid. Dowiemy się co dzieje się w kulinarnym środowisku w Polsce i jak w ciekawy sposób przekazać kulinarną wiedzę. Zapraszamy na DeGustacje!
Więcej
    Komentarze
    Zaloguj się
    Chcesz dołączyć do dyskusji? Zostań naszym prenumeratorem
    Aktualne najnowsze trendy żywieniowe są takie, że około 35 % populacji Ziemi cierpi z głodu i niedożywienia.
    ( aktualnie w Polsce kapłani walczą aby biedne rodziny nie miały dostępu do antykoncepcji i rozmnażały się jak króliki , bo niewykształceni biedacy na pewno przyjdą do kościółka...)
    A, aktualnie nawet na bazarach pomarańcze są tańsze od dobrych jabłek- paranoja.
    już oceniałe(a)ś
    2
    0
    `