Zapomniane regionalne smaki i sztuka tworzenia spektakli kulinarnych. Monika Kucia gościem DeGustacji

Monika Kucia, Aga Kozak, Zdjęcia: Anna Czuba, Jakub Bach, Montaż: Katarzyna Dworak
20.01.2018 08:55

Jest reżyserką kulinarnych spektakli, ale też dziennikarką i promotorką regionalnych smaków. Monika Kucia w dzisiejszych DeGustacjach opowiada o tym, jak ważne jest propagowanie regionalnych potraw, dlaczego zabiera dziennikarzy i blogerów do miejsc, gdzie produkowana jest żywność oraz na czym polega sztuka, w której niezwykle istotne miejsce zajmuje jedzenie.

Bardzo dziękujemy restauracji Kanapa za udostępnienie pięknych wnętrz i zaprezentowanie wyjątkowych smaków Ukrainy.

Więcej na ten temat: gotowanie, kuchnia, kulinaria
Więcej na ten temat: gotowanie, kuchnia, kulinaria
Więcej tematów
Wiadomości z kraju
Wiadomości ze świata
Tylko Zdrowie
Sport
Kultura
Gospodarka